Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi

Vizyon: Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi olarak hedefimiz, Lise 1.sınıfından başlayarak, lisenin sonuncu sınıfına kadar sağladığımız eğitimle, güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yenilikçi, yaratıcı, lider olabilen, toplum tarafından takdir edilen, Türk kimliğine sahip olduğu kadar dünya vatandaşı niteliklerine sahip olan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı gençler yetiştirmektir.Zeka düzeyleri ile fen ve matematik alanlarındaki yetenekleri yüksek olan öğrencileri; bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, yeni, teknolojileri kullanan, yeni, bilgiler üreten ve yeni projeler hazırlayan, dünya ile yarışan, bilim adamı ve akademisyen yetiştiren yüksek öğretim kurumlarına hazırlanan, etkili ve nitelikli, çağdaş,demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Biz öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için onları; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirmek, 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verecek bireyler olarak hayata hazırlamak, insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren kişilikli insanlar olarak yetiştirebilmek için varız.

Başarılar: 2024-Solo Ses yarışması İlçe 3. 2024-Nevruz Kompozisyon İlçe 3.

Saatler: 13.30 - 19:25
Isınma: DOĞALGAZ (KALORİFER)
Servis Bilgisi: Özel Servis Yoktur.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: diploma notu 100-86.00 arası
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 2023-%50
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Merkezi Başkanlığı tarafından organize edilen ve 40870 Euro bütçeli "5E Model Ölçeğinde Dijital Öğretim Tasarımı (Digital Instructional Design at 5E Model Scale)" projemiz için Avusturya / Wien şehrinde bulunan Bildung, Integration und Mobilität HTL- Ottakring okulu ile ortaklık kurmuş bulunmaktayız. Çalışmalarımız öğretmen ve öğrenci seçimleriyle devam etmektedir. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederiz. "Digital Instructional Design at 5E Model Scale", organized by the European Union Education and Youth Center and with a budget of 40870 Euros. We have partnered with Bildung, Integration und Mobilität HTL- Ottakring school in Wien, Austria. Our studies continue with the selection of teachers and students. Thank you to everyone who contributed to this process.

WEB - https://ciglinfkal.meb.k12.tr

Adres - MALTEPE MAH. 8114/1 SK. NO 2/3 ÇİĞLİ / İZMİR

Yerleşim Yeri - 15KM-1KM Maltepe Mah. 8114/1 Sok. No 2/3 Çiğli, İZMİR

Adres - MALTEPE MAH. 8114/1 SK. NO 2/3 ÇİĞLİ / İZMİR

Ulaşım Ulaşım Karşıyaka´dan Evka2 - Karşıyaka dolmuşları, Bostanlı´dan 445 Numaralı Evka2 - Bostanlı Otobüsü, İzban ile Çiğli aktarma istasyonunda inerek, Maltepe girişinden 445 Numaralı Evka2 - Bostanlı Otobüsü ve Evka2 dolmuşları ile okulumuza ulaşılabilir. Çiğli Yönüne giden ve Anadolu caddesinden geçen bütün otobüsler ile Maltepe Durağında inerek okula yaya olarak da ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 15KM-1KM Maltepe Mah. 8114/1 Sok. No 2/3 Çiğli, İZMİR