Kurumsal Kimlik

23.08.2023 153

Kurumsal Kimlik

Okul Logomuzun Anlamı:

Mavi (Logo iç rengi): Güven, sadakat, bilgelik, kendine güven, akıl, inanç, gerçeklik , öğrencileri kaliteli bir eğitim yuvasında toplayarak, geleceğe örnek nesiller yetiştirme bilincinde bir kurum olduğu bu renk ile ifade edilmiştir.

Kırmızı (Logo iç rengi):dinamizm, güç, heyecan, azim,öğrencileri kaliteli bir eğitim yuvasında toplayarak, geleceğe örnek nesiller yetiştirme bilincinde bir kurum olduğu bu renk ile ifade edilmiştir.

Çiğli Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi: Resmi olarak okulumuzun adını temsil eder.

İZMİR : Kurumumuzun eğitim – öğretim faaliyetlerini sürdürdüğü il ismidir.

2012: Resmi kuruluş & açılış yılımızı ifade eder.

NFK Logosu: Okulumuza adını veren Şairimiz Necip Fazıl Kısakürek!in adının başharflerini ifade eder.

Kalem Figürü: Bilgiyi temsil eder.

Logo dış çeperinde kullanılan siyah renk ve logo içinde kullanılan beyaz renk: Karanlıktan aydınlığa ulaşma yolunun eğitimden geçtiğini ifade eder.

23-08-2023

02-03-2022